Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Ενίσχυση του ΟΦΑΜ με τον Κ. Κατελούζο

ΟΦΑΜ
28 Αυγούστου 2020 / 18:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόσφατα αναφέραμε ότι η περσινή ομάδα του ΟΦΑΜ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική, «έχασε» μεγάλο μέρος των βασικών παικτών της,

αφού συνολικά έξι αποτελούν παρελθόν (Τσιαφίτσας, Μαμρκιασβίλι. Κόκκινος, Τζορμπατζίδης, Κονόμης, Χαρβαλιάς) και δημιουργεί μια νέα νεανική ομάδα. Μάλιστα η πείρα μπορεί να λείπει από τους περισσότερους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

Όμως ο ΟΦΑΜ θέλει να δυναμώσει, θέλει να ενισχυθεί, η διοίκηση πασχίζει πολύ γι αυτό και απόδειξη είναι ότι και κάποιους νεαρούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα τους επανέφερε, ενώ πήρε και 2-3 σημαντικές μεταγραφές. Όμως η τελευταία της μεταγραφή συνδυάζει νιάτα και πείρα, αφού απέκτησε τον 23χρονο μεσοαμυντικό Κώστα Κατελούζο, ο οποίος  όμως έχει παρουσία τριών χρόνων στην Γ΄ Εθνική. Εκεί που ουσιαστικά «πονούσε» η ομάδα ενισχύθηκε και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και τις επόμενες ώρες ή ως την Κυριακή το βράδυ και άλλες προσθήκες.

Η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί στην οικογένειά του τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κατελούζο Κωνσταντίνο. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Αμβρυσσέα Διστόμου των Αγίων Αναργύρων και πέρσι του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στην ομάδα, ενώ για το απόγευμα του Σαββάτου 29/8 έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Φαίακα Μαραθιά, με ώρα έναρξης 18:00.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια