Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Προβληματισμός περιμένοντας την προκήρυξη

Γ΄ Εθνική
26 Αυγούστου 2020 / 21:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Περιμένοντας την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, υπάρχει προβληματισμός στις ομάδες, αλλά και στους προπονητές ιδιαίτερα για το τι θα περιλαμβάνει.

Αρχικά αν θα ισχύσει η υποχρεωτική συμμετοχή παικτών κάτω από 20 χρόνων. Ένα θέμα που πρέπει να γίνει επίσημα γνωστό για να ξέρει κάθε ομάδα πως θα κινηθεί στις μεταγραφές.

Από κει και πέρα δεν έχει καθοριστεί ο αριθμός των ομάδων που θα παραμείνουν στην κατηγορία από κάθε όμιλο. Με δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες βάζουν στόχο την παραμονή, λογικό είναι να θέλουν να ξέρουν τι θα ισχύσει και να μετρήσουν δυνάμεις, να μπουν σε επιπλέον έξοδα  για να ενισχυθούν περισσότερο. Αυτά είναι αγκάθια για τους προπονητές που είναι επαγγελματίες, θέλουν να πετύχουν, θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, κάνουν προετοιμασία «στα τυφλά» εν μέρει  και περιμένουν απαντήσεις.
Υπάρχει  παρακάτω η λίστα με τους 13 προπονητές του 5ου Ομίλου που θα παίξουν ο ΟΦΑΜ και η ΑΕ Λευκίμμης, με εννέα ομάδες να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τους περσινούς προπονητές. Πρέβεζα και Αμβρακικός πήραν προπονητή που θα είναι 1η χρονιά στην Γ΄ Εθνική, ενώ η ΑΕΛ πήρε τον Κορομπόκη που ήταν και πέρσι Γ΄ Εθνική, στο Θιναλιακό και ο Αχέρων πήρε τον Τσιάρρα που ήταν στο Σούλι πέρσι. Ένα Σούλι Παραμυθιάς που ούτε προπονητή πήρε ούτε φαίνεται να εμφανίζεται στο φετινό πρωτάθλημα. 

Σ. Σιδερόπουλος


Οι προπονητές του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής:
ΑΕ Λευκίμμης: Παναγιώτης Κορομπόκης (ήταν Θιναλιακό)
ΟΦΑΜ: Σάββας Σιδερόπουλος (Ανανέωσε)
Θύελλα Κατσικά: Πέτρος Κοντοδήμας (Ανανέωσε)
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Βαγγέλης Τζιάρρας (ήταν στο Σούλι)
ΠΑΣ Πρέβεζα: Άγγελος Μπέκας (1η χρονιά)
Τηλυκράτης: Γιάννης Νταλακούρας  (Ανανέωσε)
ΠΑΣ Θύελλα 2015: Ηρακλής Στασσινός (Ανανέωσε)
Αναγέννηση Άρτας:Τάσος Νταλάκας  (Ανανέωσε)
ΑΕ Μεσολογγίου: Γιώργος Ταράσης (Ανανέωσε)
Παναγρινιακός: Βασίλης Ξανθόπουλος (Ανανέωσε)
Αμβρακικός Λουτρού: Γιώργος Γιάννος (1η χρονιά)
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας: Πασχάλης Δημητρίου (Ανανέωσε)
Κτηνοτροφικός Αστ. Καληράχης: Γιώργος Βλάχος (Ανανέωσε)
Σούλι Παραμυθιάς: ;

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια