Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α.Ο. Φαίαξ: Ζητά τη στήριξη του κόσμου με αγορά της κάρτας φιλάθλου

Α.Ο. Φαίαξ
25 Αυγούστου 2020 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τη βοήθεια των φιλάθλων, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι (με την παρουσία στις εντός έδρας αναμετρήσεις), όσο και στο οικονομικό (με την αγορά της κάρτας), αναζητά ο Φαίακας, ο οποίος καλείται να συντηρήσει δύο ομάδες χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Φαίακα είναι η μόνη εκπρόσωπος του νησιού στην ανώτερη κατηγορία της χώρας, κανένα άλλο ομαδικό άθλημα δεν είναι τόσο ψηλά.

Η διοίκηση έχοντας και μια ομάδα (αυτή των γυναικών) στην Α2 έχει να αντιμετωπίσει πολλά έξοδα και σίγουρα αν ο κόσμος δεν σταθεί δίπλα στην ομάδα, ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Για το λόγο αυτό η ομάδα εξέδωσε την κάρτα φιλάθλου (ουσιαστικά εισιτήριο διαρκείας) με την οποία θα μπορεί ο καθένας που θα την προμηθεύεται να έχει μια θέση στην εξέδρα για τα εντός έδρας ματς. Παράλληλα όμως θα βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο οικονομικό κομμάτι, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σεζόν.

Με μια νέα πρόσκληση ο Φαίακας καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει. 

Η πρόσκληση για την κάρτα

«Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα νησί

Προμηθευτείτε την κάρτα φιλάθλου μας και στηρίξτε την προσπάθειά μας στην Α1 Handball Premier!!! Στηρίξτε την μοναδική εκπρόσωπο της Κέρκυρας στην Ανώτατη Εθνική Κατηγορία!!!

Στηρίξτε την προσπάθεια της αντρικής μας ομάδας για είσοδο στην 8άδα της Α1 Handball Premier, καθώς και της γυναικείας μας για μια ιστορική ΕΠΑΝΟΔΟ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, με την κάρτα φιλάθλου μας, που παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.BE THERE!!!

Πληροφορίες: κ. Σπύρος Περούλης 6979150600, κ. Σπύρος Κατσαρός 6947829276.»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια