Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Γ.Ε.Κ. στον τελικό κρίκετ, κόντρα στον Βύρωνα

κρίκετ
24 Αυγούστου 2020 / 18:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε στη Μαρίνα των Γουβιών την Κυριακή η ΓΕΚ νίκησε εύκολα το Δέκαθλο και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Εκεί θα συναντήσει τον Βύρωνα που περίμενε τον αντίπαλό του, σε ένα ματς που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 29/8 στο γήπεδο της Μαρίνας.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά την καραντίνα που υπήρχε στο κρίκετ, μετά το κρούσμα κορονοϊού στο πρωτάθλημα indoor. Είχαμε επιστροφή στη δράση κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, σε ένα ματς που ήταν εύκολη υπόθεση για την ΓΕΚ. Και αυτό γιατί κέρδισε άνετα και εύκολα με 215-69 την ομάδα του Δέκαθλου, με κορυφαίους τους Μανούση Αναστάσιο με 126 ρόνια και Αhmed Arslan με 68 ρόνια. 
Στον τελικό λοιπόν το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 θα αναμετρηθούν Βύρωνας-ΓΕΚ με τον πρέσβη του Πακιστάν να έρχεται από την Αθήνα για το ματς αυτό, θα κάνει την απονομή στον Κυπελλούχο 2020, ενώ θα βραβευτεί και ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.
Τις επόμενες μέρες το Δ.Σ. της ΕΛΟΚ θα πάρει αποφάσεις, τόσο για το πρωτάθλημα indoor  (πιθανότατα θα διακοπεί), αλλά και για το ανοικτό πρωτάθλημα, αφού μετά από τρεις εβδομάδες διακοπή, όλο το πρόγραμμα έχει πάει πολύ πίσω και πιθανόν να αλλάξουν οι ημερομηνίες και όλο το πρόγραμμα.