Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δοκιμάζονται στον ΠΑΟΚ οι Ρούσης & Βερονίκης του Α.Ο. Παξών

Α.Ο. Παξών
16 Ιουνίου 2020 / 18:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο. Παξών παίρνουν μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπειτα από θετική εισήγηση του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» και νυν προπονητή του Α.Ο. Παξών, Γιώργου Τουρσουνίδη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία ακαδημίας ο ΑΟ Παξών έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και δημιούργησε μια πολύ καλή και νεανική ομάδα.

Πέρασαν αρκετοί προπονητές, αλλά μένουμε στην παρουσία του Νούνο Κλάρο για 3 χρόνια και του Γ. Τουρσουνίδη (του άλλοτε άσσου του ΠΑΟΚ και της Εθνικής), που συνέχισε να στηρίζει με τις επιλογές τα νεαρά παιδιά.

Ότι κατόρθωσε η ομάδα να πάρει πριν δυο χρόνια το πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΠΣΚ, ήταν αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που έγινε στην ακαδημία. Ξεχώρισαν πολλοί παίκτες και κάποιοι από αυτούς έχουν τα προσόντα να γίνουν επαγγελματίες. Τους έχουμε δει εδώ στα τοπικά πρωταθλήματα και όντως έχουν σπουδαία στοιχεία.

Ο ΑΟ Παξών έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ψάχνει ταλέντα για τις ομάδες υποδομών, κάλεσε να δει σε προπονήσεις δυο παίκτες των Παξών. Τον Σπ. Ρούση και τον Χρ. Βερονίκη και δεν θα μας κάνει έκπληξη αν εντάξει και τους δυο στις τάξεις του. Αξίζουν να πάνε ψηλά.      

Η ανακοίνωση του ΑΟ Παξών:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Βερονίκης και Σπύρος Ρούσης, βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προήλθε κατόπιν συνεργασίας του προπονητή μας, Γιώργου Τουρσουνίδη και θετικής εισήγησης των Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, Γιώργου Γεωργιάδη και του προπονητή Pablo Garcia».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια