Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον ΑΟΚΚ κόντρα στον Εργοτέλη ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής

Super League 2
30 Ιανουαρίου 2020 / 14:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει σήμερα στο ΕΑΚΚ τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος,

σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο οποίο είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο ΑΟΚΚ θα παραταχθεί με 13 ποδοσφαιριστές ή θα έχει συμπληρωμένη 18αδα. Και αυτό γιατί μπορεί την Τετάρτη να μπήκαν υπογραφές σε κάποια συμβόλαια αλλά δεν είναι γνωστό αν οι νέοι ποδοσφαιριστές θα έχουν δικαίωμα  συμμετοχής.
Είναι ένα ακόμη παιχνίδι για τη νεανική ομάδα της Κέρκυρας που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, άλλωστε όπως είπε και ο προπονητής Ν. Θεοδοσιάδης, «με 12 παίκτες δεν μπορείς να κάνεις ούτε προπόνηση».  Παρόλα αυτή η διοίκηση θέλει την ομάδα να αγωνίζεται ως το τέλος και κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια γι αυτό.
Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Εργοτέλης είχε κερδίσει με 2-1 με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 96΄.
Στο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Παναγιώτη Τερζόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου και Αλέξανδρο Μπαλιάκα από την Κοζάνη και 4ο τον Σάββα Σιδηρόπουλο από τον Έβρο.
 
Το πρόγραμμα (15η αγωνιστική)
 
ΑΟΚ Κέρκυρα - Εργοτέλης
Λεβαδειακός - Καραϊσκάκης
ΠΑΣ Γιάννινα - Χανιά
Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας
Πλατανιάς - Απόλλων Πόντου
Δόξα Δράμας - Απόλλων Σμύρνης
 
Ενημερότητα και εφτά νέοι ποδοσφαιριστές
 
Όλα δείχνουν ότι ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League2 ως το τέλος της σεζόν, αφού κατάφερε και πήρε ενημερότητα, άρα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Το θέμα ήταν ότι μένοντας ουσιαστικά μόλις με 13 ποδοσφαιριστές δεν υπήρχε μέλλον και ίσως το ματς της Παρασκευής με τον Εργοτέλη να ήταν το τελευταίο. Όμως άνθρωποι της διοίκησης μας είχαν ενημερώσει ότι είναι θέμα ημερών να πάρει η ΠΑΕ την απαραίτητη ενημερότητα για να μπορέσει να «γεμίσει» το ρόστερ της και έτσι να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.
Οι πληροφορίες λένε ότι πέντε ποδοσφαιριστές συν δύο από την Κ19 υπέγραψαν συμβόλαια και εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας. Οι δυο νέοι του τμήματος υποδομής που κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι ο τερματοφύλακας Χρήστος Τζαφέστας και ο αμυντικός Σπύρος Γκόγκος.
Αυτή η εξέλιξη, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να έχει κάποιες εναλλακτικές λύσεις και ο κίνδυνος της αποχώρησης από την κατηγορία δεν υφίσταται πλέον. Όλα αυτά μετά από πληροφορίες ανθρώπων της ομάδας που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ενώ επίσημα δεν υπάρχει εδώ και καιρό απολύτως τίποτα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια