Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
16 Ιουνίου 2016 / 16:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέραν από τις ανανεώσεις, που λίγο πολύ όλοι περιμέναμε, το Δ.Σ. της ΑΕΛ συνεχίζει σε συνεργασία με τον τεχνικό Ι. Σφακιανάκη να κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις εκείνες που θα οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως φιλοδοξεί και στοχεύουν όλοι την περιοχή.

Γνωστό είναι ότι κράτησε όλους τους παίκτες που ήθελε από την περσινή ομάδα και συνεχίσει κάνοντας της φετινή 7η μεταγραφή (προηγήθηκαν οι κερκυραίοι Βάρελης, Βιτουλαδίτης, Μυρίλλας Αλ., οι Σερραίοι Αραμπατζής, Μπονέρης και ο Αγρινιώτης Αντωνόπουλος) με την απόκτηση του Θεσπρωτού αμυντικού μέσου Χριστόδουλου Πανταζή (έπαιξε σε Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννενα και Θεσπρωτό). 
Βέβαια η ΑΕΛ δεν θα μείνει σε αυτές τις μεταγραφές, θα συνεχίσει να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο στόχαστρο, για συγκεκριμένες θέσεις που θεωρεί ο Γιάννης Σφακιανάκης ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και όπως όλα δείχνουν 2-3 ακόμα ποδοσφαιριστές εκτός Κέρκυρας θα πλαισιώσουν το ρόστερ, που ήδη έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Όμως στη Λευκίμμη ζουν με το όνειρο φέτος να πάρουν έναν ακόμα τίτλο στην Α1 και να παίξουν από την επόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική.