Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μιχάλης Γρηγορίου, Πέμπτη επιστρέφει, την Κυριακή είναι Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
08 Ιουνίου 2016 / 16:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Μιχάλη Γρηγορίου στην Ελλάδα από την Λατινική Αμερική όπου βρισκόταν για να δει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ταιριάξουν στη φιλοσοφία του και να αγωνιστούν στην Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο προπονητής της Κέρκυρας πήγε σε Αργεντινή και Ουρουγουάη για να δει κάποιους παίκτες, ένα ταξίδι αρκετών ημερών, για να έχει δική του εικόνα και να κάνει τις δυνατότερες σωστές επιλογές. 
Ο τεχνικός της Κέρκυρας αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έλθει στο νησί και να βάλει με το Δ.Σ. της Κέρκυρας το φετινό σχεδιασμό κάτω, έτσι ώστε σε τρεις εβδομάδες που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να είναι όλα τακτοποιημένα και αν αφοσιωθεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Σίγουρα θα γίνουν δέκα τουλάχιστον μεταγραφές από τις οποίες οι περισσότερες για ποδοσφαιριστές ενδεκάδας, ήδη έχει κλείσει (ανεπίσημα) ο Φώτης Γεωργίου ο 31χρονος επιθετικός που φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΛ Καλονής και έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου Αθηνών και του ΠΑΣ Γιάννενα. 
Βέβαια και οι αποχωρήσεις θα είναι αρκετές, όχι πάρα πολλές, αφού δεσμεύονται με συμβόλαιο οι περισσότεροι παίκτες. Επίσημα μετά τον Καρντόσο η ομάδα ανακοίνωση το τέλος της συνεργασία και με τον Φάμπιο, ο οποίος μπορεί να είχε είκοσι συμμετοχές φέτος, οι περισσότερες σαν αλλαγή αλλά δεν έπεισε. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια