Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η επιτυχία του Αστέρα παρασέρνει σε άνοδο Παξούς και Βιταλάδες

ΕΠΣΚ
02 Ιουνίου 2016 / 19:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ, προέβλεπε ότι αν ανέβη η πρωταθλήτριας Κέρκυρας στην Γ΄ Εθνική, τότε από την Α΄ και από την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ θα ανέβη επιπλέον μια ομάδα.

Έτσι με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι δυο ομάδες που περίμεναν  και ευχόταν άνοδο για τον Αστέρα Πετριτή, ο ΑΟ Παξών και ο Ποσειδώνας Βιταλάδων ανεβαίνουν κατηγορία. 
Η ομάδα των Παξών στον τελευταίο αγώνα μπαράζ έχασε στις Νυμφές με 5-1, αλλά ανεβαίνει σαν 4η ομάδα από την Α΄ στην Α1, ουσιαστικά επιστρέφει μετά από ένα χρόνο, ενώ το ίδιο συμβαίνει με την ομάδα των Βιταλάδων. Ο Ποσειδώνας που έχασε 2-1 τον τελευταίο αγώνα μπαράζ από την ομάδα του Κεραυνού Δραγωτινών, πήρε τελικά το εισιτήριο ανόδου και από την Β΄ κατηγορία ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία, πετυχαίνοντας ένα στόχο που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν, έστω και με την βοήθεια του Αστέρα Πετριτή.
Εν τω μεταξύ πολλές ομάδες με ανακοινώσεις τους συγχαίρουν την ομάδα του Αστέρα για την άνοδο, αφού αυτή η επιτυχία είναι ουσιαστικά και επιτυχία του Κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.