Νέα μεταγραφική βόμβα ο Κρόνος με Collins

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται ότι στον Κρόνο ο πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα μεταγραφική
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά τη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει 24 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική και 3 στο (επαγγελματικό) κύπελλο Ελλάδος. Μία προσθήκη που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την κερκυραϊκή ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυνηγήσει ως το τέλος τον τίτλο. Με επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας των Αργυράδων.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζουν τον Γιώργο Κόλλινς (Collins) στην οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων. Ευχόμαστε με την σειρά μας στον Γιώργο υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία!
Ό, τι χτίζεται θέλει χρόνο και γερά θεμέλια!».
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.