Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καραϊσαρλής: Να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά

Κρόνος Αργυράδων
03 Ιανουαρίου 2019 / 15:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δηλώσεις του παλιότερα, ο πρόεδρος του Κρόνου Ι. Καραϊσαρλής, είχε πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο,

κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης σε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό είναι λογικό, όχι απλά επειδή η ομάδα των Αργυράδων με νίκη την Κυριακή μέσα στη Λευκάδα θα είναι μόλις ένα βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τη λήξη του πρώτου γύρου, αλλά γιατί χρειάζεται παίκτες.
Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο αρχηγός Βασίλης Πετρόγιαννης, είχε την ατυχία να μην μπορέσει να παίξει λόγω τραυματισμού και να χάσει όλη τη χρονιά λόγω εγχείρισης, ενώ και ο Μεσημέρης έπαθε ζημιά στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος επίσης εγχειρίστηκε και χάνει τη σεζόν.
Στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, αυτοί ήταν ουσιαστικά οι δυο κεντρικοί αμυντικοί του Κρόνου. Έτσι η ανάγκη για να ενισχυθεί η ομάδα σε αυτή τη θέση είναι μεγάλη. Πέραν αυτού και με δεδομένο ότι η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει ακόμη και το πρωτάθλημα, πρόεδρος και προπονητής συμφώνησαν να κάνουν κάποιες κινήσεις και όπως λέγεται, άμεσα περιμένουμε τις δυο πρώτες μεταγραφές. Αν είναι οι μοναδικές ή η ομάδα θα κάνει περισσότερες, είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό που ίσως το μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Ίσως μετρήσει  πάρα πολύ το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στη Λευκάδα, που αν είναι νίκη για τον Κρόνο, αυτόματα τον βάζει στα φαβορί για τίτλο. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν αφού το αποφασίσει ο πρόεδρος Ι. Καραϊσαρλής ο οποίος είναι ο αναγεννητής της ομάδας και ο βασικός της χρηματοδότης.
Άλλωστε οι ευχές του για τη νέα χρονιά δείχνουν τα «θέλω» του ίδιου και της διοίκησης: «Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και, κυρίως, ανθρωπιά. Το 2018 ήταν για την ομάδα μας όχι μόνο η χρονιά που γιορτάσαμε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, αλλά και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της που ήταν η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Δε σταματάμε εδώ. Το 2019 όλοι μαζί, Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι σαν μια οικογένεια,  να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα μας πιο ψηλά,  να την καμαρώνουμε σε κάθε αγώνα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια