Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ ο Φιλανθρωπικός αγώνας

ΕΠΣΚ
28 Δεκεμβρίου 2018 / 15:35
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπό που έχει ανάγκη, αυτές τις μέρες δείχνει ακόμη πιο ζεστή και ο αθλητισμός την προσφέρει.

Είναι γνωστό ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΟΚΚ, διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της επαγγελματικής ομάδας και αντιπροσωπευτικής ομάδας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από τα σωματεία της ΕΠΣΚ.
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 15:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών μέλους του ΔΣ και Διαιτητή της Ένωσης. Η αλλαγή γίνεται επειδή στο ΕΑΚΚ γίνονται εργασίες για τη συντήρηση του χλοοτάπητα, αφού ήταν σε άθλια κατάσταση και η διακοπή του πρωταθλήματος βοηθάει στο να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.
Για όσους θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις, Σάββατο και Κυριακή, ζητώντας πληροφορίες στα τηλέφωνα 6934 653682), 6944 79955) και 6942 444429, ενώ θα υπάρχουν και στην είσοδο του γηπέδου.
Στον αγώνα θα δούμε την επαγγελματική ομάδα της Κέρκυρας από τη μια πλευρά και μια ομάδα επίλεκτων που θα κοουτσάρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Προπονητών Ποδοσφαίρου, Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος σκέφτηκε σωστά και ζήτησε από κάθε ομάδα να στείλει έναν ποδοσφαιριστή για να εκπροσωπήσει το σωματείο στον αγώνα. Επίσης υπάρχει η σκέψη να δοθούν 10 τουλάχιστον προσκλήσεις στα 45 ενεργά σωματεία του νησιού και ικανό αριθμό σε διαιτητές και Σύνδεσμο Προπονητών, το οποίο σημαίνει ότι τουλάχιστον 500 προσκλήσεις είναι προπωλημένες, αλλά χρειάζεται πραγματικά να δοθούν όλες, γιατί οι δυο οικογένειες έχουν μεγάλη ανάγκη.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια