Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ ΠΑΕ και Επιλέκτων

ΑΟΚ Κέρκυρα
21 Δεκεμβρίου 2018 / 15:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο αθλητισμός πάντα στέκεται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και αγώνες με σκοπό την ενίσχυση συνανθρώπων μας γίνονται πολλοί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Κερκυραίος φίλαθλος, αλλά και ο απλός πολίτης βοηθάει, αφού πολλές φορές το κράτος είναι απόν.
Έτσι δυο πολύ σοβαρά περιστατικά σε δυο οικογένειες του ποδοσφαίρου ένωσαν τις δυνάμεις της ΠΑΕ, της ΕΠΣΚ και του Συνδέσμου Προπονητών για τη διεξαγωγή  ενός ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 30/12 και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν, κυρίως με το να πάρουν τουλάχιστον μια πρόσκληση (ανεξάρτητα αν πάνε στο γήπεδο) για να στηρίξουν αυτούς που έχουν ανάγκη.
Η ΕΠΣΚ ενημερώνει για τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτό αγώνα με την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας αποφάσισε, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ ΚΕΡΚΥΡΑ τη διεξαγωγή φιλικού, φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ της επαγγελματικής ομάδας του νησιού και αντιπροσωπευτικής ομάδας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας από τα σωματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών μέλους του Δ.Σ. και Διαιτητή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας. Για την καλύτερη οργάνωση και την επίτευξη του σκοπού αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία μας, για να ενισχύσουν τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, που γίνεται στη γιορταστική περίοδο που διανύουμε. Το συντονισμό της διοργάνωσης του αγώνα έχει αναλάβει επιτροπή που αποτελείται από τους κ. Γεώργιο Κουλόπουλο (Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Κέρκυρας, 6934 653682), κ. Νικόλαο Χρυσικόπουλο (μέλος ΔΣ ΕΠΣ Κέρκυρας, 6944 79955) και κ. Ιωάννη Χονδρογιάννη (Πρόεδρο Συνδέσμου Προπονητών, 6942 444429), ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της συγκρότησης της αντιπροσωπευτικής ομάδας μας. Παρακαλούμε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα να συμβάλλει στην επιτυχία της διοργάνωσης, για να αποκτήσει η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικό περιεχόμενο και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουν οι συνάνθρωποί μας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια