Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα έσοδα διαιτητών και παρατηρητών της αγωνιστικής για καλό σκοπό

ΕΠΣΚ
22 Nov 2018 / 16:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε καθημερινή βάση ακούμε τόσα πολλά που έχουν σχέση με την υγεία και κάποια από αυτά είναι γύρω μας ή στο κοντινό μας περιβάλλον.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας χτύπησε και δυο μέλη που προσφέρουν στο κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά ο αθλητισμός μπορεί και προσφέρει δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και το μεγαλείο του.
Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε τα έσοδα από διαιτητές και παρατηρητές όλων των αγώνων να δοθούν στα δυο αυτά άτομα και αυτή η κίνηση είναι άξια συγχαρητηρίων για όλους όσους συμβάλουν στην προσπάθεια. Η ΕΠΣΚ εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για την κίνηση αυτή και πολύ σωστά χωρίς να αναφέρονται ονόματα, που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε για ποιους είναι. Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στις δυο αυτές οικογένειες και όλα να έχουν αίσιο τέλος.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ: «Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας και της Επιτροπής Παρατηρητών αγώνων το σύνολο των εξόδων διαιτησίας (συμπεριλαμβανομένων όλων των αποζημιώσεων, αμοιβών και ποσοστών) του Σαββατοκύριακο 24-25.11.2018 θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικογενειών μέλους του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και διαιτητή της Ένωσής μας, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Το Δ.Σ χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή και συγχαίρει όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ένωσης για την αξιέπαινη ενέργειά τους, που αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές και συναδελφικές ευαισθησίες τους. Με την ευκαιρία, τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη ψυχής και «περαστικά» στις οικογένειες των φίλων και συνεργατών μας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια