Τρίτη 22.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το 2 στα 2 ο Φαίακας στη Θεσσαλονίκη

Χάντμπολ
02 Nov 2018 / 15:20
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ δυνατός παρουσιάστηκε ο Φαίακας στην πρεμιέρα κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, καθώς και αποφασισμένος να πετύχει αυτό που κυνηγάει

φέτος για 3η σεζόν, δηλαδή την άνοδο στην Handball Premier που πέρυσι έχασε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.
Έτσι, πάει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, μια ομάδα που μόνο το όνομά της προκαλεί σεβασμό, αλλά παρόλα αυτά ο Φαίακας ενδιαφέρεται μόνο για τη νίκη και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα την κατακτήσει. Έχει και την εμπειρία πλέον, αλλά και το μέταλλο για να πετύχει κάτι τέτοιο, καθώς και παίχκτες που έδειξαν τη μαχητικότητα και την ποιότητά τους από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
 
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
 
Άρης Θεσσαλονίκης - Φαίακας
ΓΑΣ Κιλκίς – Απόλλων Καλαμαριάς
Ζαφειράκης – Αρχέλαος               
Πρωτέας Άρτας – Αρίων Πτολεμαΐδας
Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.