Παρασκευή 11.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με Ρενάρο Σπαχίου ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
05 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:30
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί τυπικά να μένουν δυόμιση βδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά ο Κρόνος Αργυράδων συνεχίζει

να  ενισχύεται σε μια προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικός και να ξεχωρίσει στην κατηγορία, αφού για να παραμείνει σε αυτήν χρειάζεται καλό έμψυχο υλικό με εναλλακτικές λύσεις. Έτσι προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη με τον Ρενάτο Σπαχίου να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Κρόνου τη σεζόν που έρχεται. Να τονίσουμε ότι ο παίκτης όδευε προς Παναιγιάλειο, αλλά τον «έκλεψε» τελευταία στιγμή ο Κρόνος. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είναι από αυτούς που ξεχώριζαν στα τμήματα υποδομών του ΑΟΚ Κέρκυρα, ήταν στο γκρουπ αυτών που ήταν υποψήφιοι να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησε την προετοιμασία του ΑΟΚ, αλλά τελικά πήγε στον Κρόνο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε καλύτερη κατηγορία από αυτήν της Κ20 που έπαιζε την τελευταία περίοδο. Η παρουσία Τουράμ, Κρητικού και Γεωργακόπουλου στη θέση του κεντρικού κυνηγού δεν άφησε χώρο για τον Σπαχίου στον ΑΟΚ. Είναι μόλις είκοσι χρόνων και η θέση που παίζει είναι του κεντρικού κυνηγού, με έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί στον Κρόνο.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Ρενάτο Σπαχίου ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Ρενάτο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια