Παρασκευή 11.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύεται με Μιχ. Χατζηδημητρίου ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
26 Ιουλίου 2018 / 15:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον 23χρονο αμυντικό μέσο Μιχάλη Χατζηδημητρίου απέκτησε ο Κρόνος, για να τον ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει αγωνιζόμενος στη Γ΄ Εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ19 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στη συνέχεια πέρασε από τον Εθνικό Σερρών για να μεταγραφεί στην ΑΕΛ Καλονής την περίοδο 2016 - 2017 και στη συνέχεια, στον Πανσερραϊκό. Τον Ιούλιο του 2017 πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Ιανουάριο του 2018 στον Ερμή Ζωνιανών. Είναι αριστεροπόδαρος και εκτός από αμυντικός μέσος μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Έχει 55 συμμετοχές στη Football League όπου πέτυχε και ένα γκολ, ακόμη 10 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος και 3 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα της Καλονής. 
Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου: «Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου με άρωμα Super League στον Κρόνο! Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Μιχάλη υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.  Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια