Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύεται ο Αστέρας με Ιωακειμίδη και Μουχερίδη. Ο Πελάης υπεύθυνος των ακαδημιών

Τοπικά πρωταθλήματα
09 Ιουλίου 2018 / 16:07
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή και κρατάει τους παλιούς παίκτες που έχει η ομάδα, αλλά και ενισχύεται με παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Είναι κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Από τους παίκτες που πραγματικά έδειξαν σπουδαία παρουσία και ποιότητα είναι ο Γιώργος Γαρδικιώτης, ο οποίος στην Γ΄ Εθνική όταν έπαιζε η ομάδα είχε σπάσει το πόδι του και έκανε χειρουργείο, εκτίμησε τους ανθρώπους της διοίκησης και για τρίτη χρονιά συνεχίζει στον Αστέρα, όπως επίσημα ανακοινώθηκε. Στο μεταγραφικό κομμάτι, αυτή τη φορά πήρε παίκτες «εκτός Κέρκυρας»  που πέρσι έπαιξαν στη Γ΄ Εθνική και στη Λευκάδα.
Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την απόκτηση του Ιωακειμίδη Μάριου και του Μουρεχίδη Βασίλη από την ομάδα του Πανλευκάδιου. Ο Ιωακειμίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα του Αχαρναϊκού και ο Μουρεχίδης στην Πίνδο Κόνιτσας. Να τους ευχηθούμε καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες!»
Πέραν αυτού η ομάδα του Αστέρα θέλει το καλύτερο για την ακαδημία της. Έτσι, φρόντισε τον ικανότατο και έμπειρο επιθετικό της, Ιουλιανό Πελάη να τον πείσει να αναλάβει τις ακαδημίες, ένα ξεκίνημα στην προπονητική για τον Χούλιο που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια