Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύεται ο Όλυμπος, Βλαστός η πρώτη μεταγραφή

Τοπικά πρωταθλήματα
04 Ιουλίου 2018 / 14:28
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο μεγάλος στόχος του Δ.Σ. του Ολύμπου φέτος είναι ως το τέλος Αυγούστου να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου,

αφού αυτό έχει υποσχεθεί η ΠΙΝ και είναι μονόδρομος για να μπορέσει το παλιότερο και ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο του νησιού να συνεχίσει την προσφορά του στον αθλητισμό.
Υπάρχει όμως ένας ακόμα στόχος που έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας και την επιστροφή της στην κορυφή του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι η ενίσχυση της ομάδας για να μπορέσει να επιστρέψει σαν πρωταθλήτρια στην Α1 της ΕΠΣΚ, σε πρώτη φάση.
Ο Όλυμπος φρόντισε να «κλείσει» νωρίς το θέμα του προπονητή, αφού ήρθε σε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Θανάση Μαρτίνο, που είχε αναλάβει την ομάδα τον Δεκέμβριο και την ξέρει πολύ καλά. Μάλιστα είναι και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών. Έχοντας ένα προπονητή που ξέρει καλά την ομάδα ξεκίνησε επαφές και έχει σίγουρα κλείσει κατά 90% το ρόστερ, αφού 7-8 ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει με την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν. Είναι καταξιωμένοι, από την Α1 και θα δώσουν τη δυναμική που αξίζει αυτό το σωματείο.
Η πρώτη επίσημη μεταγραφή του Ολύμπου είναι ο Στέφανος Βλαστός. Ένα παιδί με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα, που έχει εμπειρίες από την Α1 με Μπενίτσες και τη σεζόν που τελείωσε με Αχιλλέα Νυμφών, είναι ένας παίκτης πολυσύνθετος και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια