Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνημα με εντυπωσιακές μεταγραφές για τον Θιναλιακό

Τοπικά πρωταθλήματα
26 Ιουνίου 2018 / 16:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1, δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Θιναλιακός και ο στόχος της κορυφής είναι για τη διοίκηση μονόδρομος φέτος.

Έτσι αφού συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Κορομπόκη στο πόστο του προπονητή, προσπαθεί να ενισχυθεί με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο νησί. Και το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι πήρε δυο Κερκυραίους που είναι ίσως οι καλύτεροι στις θέσεις που αγωνίζονται και MVP των ομάδων τους την περσινή χρονιά. Μιλάμε για τον Χρ. Αρμένη από τον Οδυσσέα, έναν ποδοσφαιριστή πολυσύνθετο που παίζει από αριστερό μπακ ως αριστερό εξτρέμ, με εξαιρετικά κτυπήματα στα στημένα, αλλά και τον Κ. Λούβρο, τον καλύτερο ίσως πλάγιο επιθετικό του πρωταθλήματος, με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια