Παρασκευή 11.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναζητά γήπεδο για έδρα στη Γ΄ Εθνική ο Κρόνος

Κρόνος Αργυράδων
20 Ιουνίου 2018 / 17:19
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό που κυριολεκτικά καίει τον Κρόνο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι το γήπεδο το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει σαν έδρα.

Δυστυχώς για το ιστορικό σωματείο το γήπεδο που του πήρανε πριν 15 χρόνια με υποσχέσεις ότι άμεσα σε άλλο χώρο θα γίνει νέο, έμεινε στις υποσχέσεις. Όμως ο Κρόνος θα πρέπει να προχωρήσει σαν ομάδα, έστω και χωρίς δικό του γήπεδο και το θέμα είναι, που θα παίξει σαν γηπεδούχος την ερχόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική.
Χρησιμοποίησε τα τελευταία χρόνια το γήπεδο του Περιβολίου, αλλά θα πρέπει να πάρει συγκεκριμένη άδεια το γήπεδο, να κριθεί κατάλληλο για την κατηγορία ώστε να παίξει εκεί ο Κρόνος, το οποίο είναι και το κοντινότερο και κατά κάποιο τρόπο «πιο εξυπηρετικό» για τις ανάγκες του. Βέβαια υπάρχει και η σκέψη να παίξει πιο μακριά, όπως στη Λευκίμμη. Αλλά δείχνει δύσκολο, όχι απλά επειδή θα έχει και την ΑΕΛ αντίπαλο, αλλά αν δεν αλλαχθεί ο χλοοτάπητας ΔΕΝ παίζεται το γήπεδο.
Η σκέψη για να μετακομίσει στην πόλη και να παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, όπως είχε κάνει ο Αστέρας Πετριτή, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, ενώ μπορεί να σκεφτεί και το γήπεδο του Ολύμπου, αν και εφ΄ όσον αλλαχθεί ο χλοοτάπητας, αφού το γήπεδο πληροί τις προδιαγραφές και είχε πριν τρία χρόνια άδεια για Γ΄  Εθνική. Όλα αυτά όμως θα τα δει ο πρόεδρος κ. Καραϊσαρλής και το διοικητικό συμβούλιο και σίγουρα ο τωρινός τους προβληματισμός είναι μεγάλος, αλλά λύση θα βρεθεί. Μια λύση που θα εξυπηρετήσει όσο καλύτερα γίνεται τα συμφέροντα της ομάδας των Αργυράδων, που δεν θέλει να περάσει απαρατήρητη από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά να είναι πρωταγωνίστρια.  

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια