Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωταθλήτρια η ΑΕΛ στο προπαιδικό, 2-0 τον Όλυμπο

Τοπικά πρωταθλήματα
11 Ιουνίου 2018 / 19:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι έγιναν οι τελικοί του προπαιδικού πρωταθλήματος,

για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και της 3η θέσης. Στον μικρό τελικό ο Ορφέας Κανονιού σαφώς καλύτερος πήρε εύκολα και δίκαια τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Αυλιωτών με 4-0 (σκόρερς για τον Ορφέα οι Στεργίου στο 4΄, Ντελής στο 19΄,  Βουζούκας 42΄και Τόμπρος Δ. (με πέναλτι) στο 65΄, κατέκτησε την 3η θέση.
Στον τελικό συναντήθηκαν δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού, ο Ιστορικός Όλυμπος και η ΑΕ Λευκίμμης. Ο Όλυμπος προσπάθησε, αλλά η Λευκίμμη είχε την ουσία και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο αφού κέρδισε με 2-0, αφήνοντας στην 2η θέση τον Ιστορικό.
Για τη νικήτρια το σκορ άνοιξε στο 47΄ με σουτ του Βλάσση Χ. και στο 69΄ο Πανδής με σουτ έκανε το 2-0.
 Μάλιστα η ΑΕΛ έβγαλε συγχαρητήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας Κοκκινιδη Χαράλαμπο καθώς και στον υπεύθυνος της Ακαδημίας Μακαντάνη Βασίλη. Τέλος συγχαρητήρια αξίζει και η ομάδα του Ολύμπου για την φετινή της πορεία και για την συμμετοχή της στο τελικό».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια