Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο οι μνηστήρες για το γήπεδο της ΕΠΣΚ

Τοπικά πρωταθλήματα
06 Ιουνίου 2018 / 15:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε πάνω από μια βδομάδα από την έκτακτη ΓΣ της ΕΠΣΚ, η οποία είχε θέμα την ενοικίαση του γηπέδου, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Επίσημα η Ένωση δεν έχει ενημερώσει (όπως κάνει συνήθως) για τη ΓΣ και τα αποτελέσματά της, τηρεί σιγή ιχθύος και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Ίσως να μην είναι μείζονος σημασίας το γεγονός, αλλά τουλάχιστον μια τυπική ενημέρωση θα έπρεπε να υπάρξει.
Πέραν αυτού, την περασμένη Δευτέρα 4/6 τελείωσε και η προθεσμία για κατάθεση γραπτών προσφορών για την εκμίσθωση του γηπέδου, όπως είχε ζητηθεί με ανακοίνωση της ΕΠΣΚ από 14/5. Βέβαια αν υπήρξαν προσφορές και πόσες ίσως η Ένωση δε θέλει να βγουν στην δημοσιότητα, τουλάχιστον μέχρι να τις μελετήσει και να πάρει το Δ.Σ. αποφάσεις, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Εκείνο που σίγουρα θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. είναι αν οι προτάσεις της «αντιπολίτευσης» στη ΓΣ θα ληφθούν υπόψη ή όχι. Και στο κομμάτι αυτό θα έχουμε σίγουρα συγκρούσεις, παρ΄ ότι και οι δυο πλευρές θα θέλουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο για την ΕΠΣΚ. Όμως υπάρχει μια καχυποψία λόγω της ξαφνικής και επείγουσας διαδικασίας από την πλειοψηφία και θα φανεί στη συνέχεια αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι.
Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν δυο προσφορές για την ενοικίαση του γηπέδου για τα επόμενα εννέα συν τρία χρόνια. Η μία είχε ακουστεί από την πρώτη μέρα που έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της ενοικίασης και μιλάμε για τον γνωστό διπλωματούχο προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη και η άλλη λέγεται ότι είναι του επίσης διπλωματούχου προπονητή Πάνου Πατέλη. Και τα δυο ονόματα με κάθε επιφύλαξη, αλλά αν υπολογίσει κανείς ότι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και με αυτό ασχολούνται χρόνια, υπάρχει μια βάση. Θα δείξει τι ακριβώς θα γίνει τις επόμενες μέρες, αφού τα στόματα είναι ακόμη κλειστά και το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν επιτρέπει να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, τουλάχιστον την παρούσα χρονική στιγμή. Μακάρι όποια εξέλιξη και να έχουμε, όποια επιλογή και να προκριθεί να είναι προς όφελος του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, αφού το γήπεδο της ΕΠΣΚ είναι αυτό που φιλοξενεί τις περισσότερες (από κάθε άλλο) ομάδες του νησιού και έχει όλες τις προϋποθέσεις να φιλοξενεί και αγώνες μέχρι και της Γ΄ Εθνικής.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια