Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελικός ανόδου στον Πετριτή ανάμεσα σε Ατρόμητο Στρογγυλής και Όλυμπο

Τοπικά πρωταθλήματα
08 Μαΐου 2018 / 14:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Πετριτή την Τετάρτη 9/5 θα γίνει ο «τελικός» αφού ο νικητής της σειράς αυτή των μπαράζ

θα κερδίσει την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΚ. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Στρογγυλής, αφού με βάση την προκήρυξη ο Ατρόμητος είχε πλεονέκτημα έδρας. Το ματς τελείωσε 2-2 και οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι στο ουδέτερο γήπεδο του Πετριτή το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:30.
Με βάση την προκήρυξη, δεν υπάρχει παράταση ή πέναλτι σε αυτούς τους αγώνες. Μετράει η συνολική συγκομιδή των βαθμών στα δυο αυτά παιχνίδια και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους, θα είναι αυτή που θα κερδίσει την άνοδο. Σε περίπτωση που οι δυο ομάδες έχουν πάρει τους ίδιους βαθμούς, τότε η ομάδα που τερμάτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ψηλότερα, θα πάρει το εισιτήριο. Στην περίπτωση αυτή, ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα.
Με βάση αυτά, στο 2ο ματς που θα γίνει στον Πετριτή, ο Ατρόμητος παίζει για δυο αποτελέσματα, για νίκη ή ισοπαλία, ενώ ο Όλυμπος μόνο με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για την Α1. Αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Να τονίσουμε ότι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και δυο φορές στο πρωτάθλημα. Εκεί ο Όλυμπος είχε κερδίσει και τα δυο ματς, 1-0 μέσα στη Στρογγυλή και 2-0 στο γήπεδό του.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια