Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοντόκαλι και Εθνικός Περουλάδων οι κερδισμένοι των μπαράζ

Τοπικά πρωταθλήματα
06 Μαΐου 2018 / 17:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν τα τρία πρώτα παιχνίδια στα μπαράζ των τοπικών πρωταθλημάτων και η ισοπαλία στον αγώνα Ατρόμητος Στρογγυλής – Όλυμπος,

ήταν το μοναδικό που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για το ποια ομάδα θα κερδίσει την άνοδο στην Α1. Και αυτό γιατί θα υπάρξει ρεβάνς, σε ουδέτερη έδρα αυτή τη φορά και ο Ατρόμητος με νίκη ή ισοπαλία θα κερδίσει την άνοδο, ενώ ο Όλυμπος θέλει μόνο νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν συναρπαστικό, ο Ατρόμητος στην αρχή κάθε ημιχρόνου προηγήθηκε 1-0 και 2-1 και ο Όλυμπος ισοφάρισε δυο φορές.
Στο μπαράζ παραμονής της Α1, το Κοντόκαλι πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕ Καναλίων και είναι η ομάδα που παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ οι κιτρινόμαυροι υποβιβάστηκαν.
Μπαράζ όμως έπαιξαν και στην Α΄ κατηγορία, όπου ο Εθνικός Περουλάδων κόντρα στον Αστέρα Σπαρτύλα, επικράτησε εύκολα με 4-1 και παρέμεινε στην κατηγορία. Ο Αστέρας Σπαρτύλα θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να μείνει στην κατηγορία, αφού θα παίξει κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο με πλεονέκτημα έδρας και ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα μείνει κατηγορία, ο ηττημένος θα υποβιβαστεί.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια