Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κανονικά η αγωνιστική δράση για τις υποδομές του ΑΟΚ

Πρωταθλήματα υποδομής
14 Μαρτίου 2018 / 18:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αλλά η διοργανώτρια όρισε κανονικά τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδομών,

στα οποία ο ΑΟΚ  μετέχει και στις τρεις κατηγορίες. Έτσι με βάση το πρόγραμμα και η Κ20 και η Κ17 παίζουν ενώ ρεπό έχει η Κ15.
Η Κ20 το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Λαμίας στις 11:00 και σίγουρα θα θέλει να πάρει τη νίκη, αφού η τελευταία ήττα στη Λάρισα από την ΑΕΛ με 3-0 κάθε άλλο παρά ηρεμία φέρνει στην ομάδα. Η ΑΕΛ ήταν τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, χωρίς καν να έχει κερδίσει στην έδρα της και το σκορ όπως και η παρουσία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη.
Από την άλλη η Κ17 μετά από δυο αγωνιστικές απραξίας, θα επανέλθει μετά από 21 μέρες στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις παίζοντας την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Λάρισας.     
Οι προσπάθειες γίνονται και ίσως να μην αποτυπώνονται στα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να δούμε με κατανόηση κάποια πράγματα όσο αφορά αυτές τις ομάδες, που αν μπορέσουν να προωθήσουν στην επαγγελματική ομάδα 1-2 ποδοσφαιριστές (όχι απλά να γίνουν επαγγελματίες, αλλά να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα) θα είναι ένα τεράστιο όφελος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια