Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ούτε 18άδα ο ΑΟΚ στα δύο τελευταία ματς, εφόσον αυτά διεξαχθούν

ΑΟΚ
08 Ιουνίου 2020 / 15:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί ν΄ αποφασίστηκε η επανεκκίνηση της Super League 2, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, στην ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ωστόσο, δεν κινείται φύλλο...

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δεν κινείται φύλλο στην ΠΑΕ παρ΄ ότι ήδη αποφασίστηκε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί τουλάχιστον η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τα δυο εναπομείναντα ματς.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν μετά τις συναντήσεις της επιτροπής που έβγαλαν, με τον Υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την ΕΡΤ και ανάλογα θα πράξουν. Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ομάδων δεν ήθελε τη συνέχιση του πρωταθλήματος, αλλά χρειαζόταν 8 ψήφους και πήρε έξι με αποτέλεσμα να μην περάσει η πρόταση οριστικής διακοπής.

Στην Κέρκυρα πάντως δεν κινείται τίποτε, δεν έχουν γίνει προπονήσεις ούτε ατομικές, ούτε σε γκρουπ, ο Πλάντραφος είναι έτοιμος αλλά άδειος και περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, όπως μας είπε το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Το να φέρει σχεδόν 15 παίκτες πίσω για τα δυο ματς δείχνει πολύ δύσκολο αφού πολλοί από αυτούς δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα, έχουν συμβόλαια που λήγουν στο τέλος του μήνα και η εκτίμησή μας είναι πως δεν θα ρισκάρουν συμμετοχή απροπόνητοι με κίνδυνο τραυματισμού. Ακόμα όμως και κάποιοι να έλθουν να βοηθήσουν δύσκολα θα βάλουν «τα πόδια τους στη φωτιά», για δυο ματς που καμιά βαθμολογική αξία δεν έχουν με την ομάδα.

Η εκτίμησή μας είναι πως σε περίπτωση που αναγκαστεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα, θα παίξει με όσους ποδοσφαιριστές υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο νησί (έχουν μείνει εκτός από τους μόνιμους κατοίκους και 2-3 «ξένοι»), συν 2-3 από την Κ-19 έστω και αν δεν θα συμπληρώνεται 18αδα για τα δυο ματς. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται να γίνουν τα μπαράζ για πλέι οφ και πλέι άουτ και η χρονιά θα κλείσει με αυτά τα δυο ματς, αν γίνουν.

Φυσικά ο Κώστας Χριστοφοράκης είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να προετοιμάσει την ομάδα για τη συνέχεια, με αυτόν θα πάει εκτός απρόοπτου για ένα ματς στη Δράμα με την Δόξα και ένα εντός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αν όπως έχει προγραμματιστεί γίνουν οι συναντήσεις αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και οριστικές αποφάσεις και ίσως από την ερχόμενη Δευτέρα να έχουμε κίνηση και προπονήσεις στον Πλάντραφο.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια