Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεάν λεωφορεία βάζει ο Θιναλιακός για την αναμέτρηση με τον Κρόνο

Τοπικά πρωταθλήματα
08 Μαρτίου 2018 / 18:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του Θιναλιακού μια φορά στην ιστορία της το 1997 κατάφερε να περάσει τα τοπικά όρια και να αγωνιστεί εκτός Κέρκυρας

συμμετέχοντας στη Δ΄ Εθνική. Αυτή η μοναδική έξοδος της ομάδας είναι χαραγμένη στο μυαλό πολλών ανθρώπων της ομάδας που μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να τη στηρίζουν είτε διοικητικά, είτε εξωδιοικητικά, κυρίως όμως οικονομικά. Έτσι το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να κυνηγήσουν τον τίτλο και να φέρουν την ομάδα σε τροχιά Γ΄ Εθνικής, κάνοντας σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι με τον Παναγιώτη Κορομπόκη στον πάγκο, η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο παίζει και έχει μπορέσει να είναι μέχρι σήμερα σε τροχιά τίτλου, με μόνο αντίπαλο τον έμπειρο Κρόνο Αργυράδων.
Την ερχόμενη Κυριακή στο Περιβόλι, ο Θιναλιακός παίζει τους κόπους μιας χρονιάς, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον μεγάλο του αντίπαλο, έχοντας μια απόσταση 4 βαθμών, αφού είναι στη 2η θέση, με τον Κρόνο στην κορυφή. Επειδή τα όρια έχουν στενέψει και υπάρχουν μόλις 6 αγωνιστικές, ο Θιναλιακός θέλει να διατηρήσει ελπίδες του και να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο, διαφορετικά ο τίτλος θα αποτελέσει όνειρο για τη φετινή σεζόν.
Το Δ.Σ. αποφάσισε στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, να βάλει πούλμαν για τη δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων στο Περιβόλι. Μάλιστα έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας τον κόσμο του για αυτό, θέλοντας την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του, στην οποία αναφέρεται:
«Δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων μας για τον μεγάλο αγώνα του πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας μας και του Κρόνου Αργυράδων, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο Περιβολίου. Αναχώρηση στις 12:30 από την Πλατεία Δημαρχείου (ΚΕΠ) και επιστροφή από το γήπεδο Περιβολίου μετά τη λήξη του αγώνα 17:30. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της κας Ρούλας Παπουτσή 6944 656449. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει για μια ακόμα φορά την προσπάθεια της ομάδας μας με  μια δυνατή παρουσία στο γήπεδο».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια