Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλείνει η εκκρεμότητα Ολυμπιάδας - Παξών

Τοπικά πρωταθλήματα
27 Φεβρουαρίου 2018 / 19:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο εξ αναβολής αγώνας Ολυμπιάδας - Παξών που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Τετάρτη

δεν έγινε και ορίστηκε για την Τετάρτη 28/2 στο γήπεδο των Καρουσάδων με ώρα έναρξης 12:30. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που εκκρεμεί από τα τοπικά πρωταθλήματα στις τρεις κατηγορίες και η Ένωση θέλει να μην υπάρχουν εκκρεμότητες αφού βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή των πρωταθλημάτων και πρέπει να ξέρουν οι ομάδες την πραγματική τους βαθμολογική θέση σε σύγκριση με όλες τις άλλες, για λόγους ισονομίας. Γιατί όταν μένουν πίσω παιχνίδια ακούγονται φωνές αμφισβήτησης και καλό είναι να υπάρχει ξεκαθάρισμα σε αυτό.
Στους Καρουσάδες, οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για τη νίκη, αφού ναι μεν δεν έχουν ουσιαστικά πρόβλημα σε ότι αφορά τον βαθμολογικό πίνακα και τους φετινούς τους στόχους, αλλά μαθηματικά θέλουν να μη δώσουν το δικαίωμα σε καμιά περίπτωση να βρεθούν σε θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.
Το ζητούμενο είναι αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στο νησί η ομάδα των Παξών, αφού μια ο καιρός, μια πρόβλημα με το πλοίο της γραμμής, ταλαιπωρείται η Παξινή ομάδα που χρειάζεται να κάνει 13 ταξίδια κάθε σεζόν για να συυμετάσχει στο πρωτάθλημα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια