Χωρίς νικητή το ντέρμπι στις Νύμφες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, έγινε το ματς ανάμεσα σε Αχιλλέα και Ολυμπιάδας στις Νυμφές,
Παρ΄ ότι η ομάδα των Καρουσάδων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουρσάρη στο 25΄, ήταν μπροστά στο σκορ ως το 93΄, όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 23΄ έγινε το 0-1 με τον Βαρβιτσιώτη που εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα του Στ. Κροκίδη, ενώ στο 43΄ κέρδισε πέναλτι ο Αλ. Μπάρντι, ο ίδιος το εκτέλεσε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και με το σκορ αυτό έκλεισε το ημίχρονο. Τρία λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 1-2 με συρτό σουτ του Κροκίδη και στο 93΄ σε σύγχυση στην περιοχή της Ολυμπιάδας ο Β. Ρίζος που είχε περάσει αλλαγή ισοφάρισε.
Ουσιαστικά με το ματς αυτό έπεσε η αυλαία του α΄ γύρου, μένει το ματς Αναγέννησης Περιβολίου - Παξών που θα οριστεί (πιθανόν την ερχόμενη Τετάρτη 17/1)αφού για συγκοινωνιακούς λόγους έχει αναβληθεί. Στο φινάλε του α΄ γύρου η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί (λείπει το ένα ματς) ως εξής:
Βαθμολογία
Κρόνος 32
Θιναλιακός 31
Αστ. Πετριτή 29
ΟΦΑΜ 29
Οδυσσέας 22
Αστ. Λιαπάδων 21
Αχιλλέας 21
Ολυμπιάδα 18
Αναγ. Περιβολίου 15
Κοντόκαλι 13
ΑΟ Παξοί 12
ΑΕ Καναλίων 5
Ομόνοια 4
Ηρακ. Αγ. Δέκα 0
*Αναγέννηση, Παξοί έχουν 1 ματς λιγότερο
**Ολυμπιάδα και Αχιλλέας έχουν -2 β. από πέρσι.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.