Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δ. Μπονέρης η πρώτη μεταγραφή του Κρόνου

Τοπικά πρωταθλήματα
09 Ιανουαρίου 2018 / 17:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δημήτρης Μπονέρης, ο Σερραίος επιθετικός που ήρθε πέρσι στη Λευκίμμη και με την ΑΕΛ κατέκτησε τρία τρόπαια,

από την περασμένη εβδομάδα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα, όμως άμεσα βρήκε τον επόμενο σταθμό που θα τον κρατήσει στο νησί, αφού συμφώνησε με τον Κρόνο Αργυράδων και θα προσπαθήσει να κατακτήσει και πάλι φέτος το πρωτάθλημα  με τη νέα του ομάδα.
Ξεκίνησε από τους «μικρούς» του Πανσερραϊκού, έγινε στα 19 του επαγγελματίας το 2012 και κέρδισε με την ομάδα την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Στη συνέχεια πήγε στη Γ΄ Εθνική παίζοντας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ μετά στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από όπου και τον πήρε η ΑΕΛ.
Είναι ένας γρήγορος και καλός επιθετικός που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Η σχετική επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου: «Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο επιθετικό Δημήτρη Μπονέρη. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Κρόνου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πέραν αυτού όμως ο Κρόνος δε μένει εκεί. Όπως μας είπε ο πρόεδρος κ. Καραϊσαρλής, η ομάδα έκλεισε και τον Ηρακλή Τσιάλα που έπαιζε στην Ανατολή Ιωαννίνων και είναι επιθετικός, παίζει και στις δυο πτέρυγες και τον Χρήστο Καραγιαννίδη τον κεντρικό αμυντικό που έπαιξε στη Β΄ εθνική με τον ΑΟΚ Κέρκυρα και σίγουρα ισχυροποιεί την ομάδα αφάνταστα. Πέραν αυτού ο Κ. Γραικός που είχε δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο Στρογγυλής (ανταλλαγή για τον Αλ. Γραικό), επιστρέφει στην ομάδα. Και μάλλον αυτοί οι τέσσερις παίκτες δεν είναι οι μόνοι που παίρνει ο Κρόνος.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια