Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σύνθεση του Κρόνου σήμερα στην Πιερία για την πρόκριση

Κρόνος
13 Απριλίου 2016 / 11:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με πολλά όνειρα και με πίστη ότι μπορεί να καταφέρει να περάσει στους τέσσερις του κυπέλλου Ελλάδος ο Κρόνος αγωνίζεται σήμερα στο Κίτρος Πιερίας κόντρα στην Πύδνα, σε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Ο Κρόνος που πέρασε στους οκτώ μετά τις νίκες με Μ. Αλέξανδρο Καστοριάς και ΑΕ Ποντίων Γρεβενών, έχει σήμερα πολύ δύσκολο έργο. Γιατί οι προηγούμενοι αντίπαλοι ήταν ομάδες που έπαιζαν στα τοπικά πρωταθλήματα, όμως η Πύδνα είναι μια ομάδα που παίζει στην Γ΄ Εθνική και μάλιστα είναι στην 4η θέση του 2ου (από τους τέσσερις ομίλους), έχοντας πάνω από αυτήν τον Αιγινιακό, την ΑΕ Καραϊσκάκης και την Νίκη Βόλου. Πολύ δυνατή ομάδα, κέρδισε την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας στη Λαμία τον Οπούντιο Μαρτίνου με 2-0. Έχει ένα καταπληκτικό γήπεδο, με νέο χλοοτάπητα, επένδυσε ο πρόεδρος εκεί πριν λίγους μήνες πάνω από 250.000€ και σίγουρα δείχνει τη δυναμική σε όλους τους τομείς του σωματείου.
 
Η πιθανή ενδεκάδα
 
Ο Κρόνος θα έχει μαζί του πάνω από 200-250 φιλάθλους, δυο πούλμαν έφυγαν  από Κέρκυρα και δεκάδες ΙΧ, αλλά Αργυραδίτες θα πάνε και από την Αθήνα, αφού υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Η ομάδα του νησιού μας, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Γαζάτικα τη Δευτέρα, αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Κατερίνη όπου διανυκτέρευσε, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ο τεχνικός Ι. Καλούδης θα έχει μαζί του όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με πιο πιθανή τους Ζάχο, Χρ. Γραμμένο. Ανυφαντή, Γραικό, Πετρόγιαννη, Μυρίλλα, Κονισπολιάτη, Στρατηγό, Βλάσση, Ιωνά, Κουλούρη Θ. 
Μεγάλο κίνητρο για τις ομάδες που παίζουν στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος το τρόπαιο που δίνει αυτόματα μια θέση στη Γ΄  Εθνική την επόμενη χρονιά και είναι σημαντικό κάτι τέτοιο. Τόσο η Πύδνα όσο και ο Κρόνος το έχουν στους στόχους τους, οπότε αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το ματς αυτό.
 
Τα υπόλοιπα ματς
 
Τριγλία Ραφήνας - ΑΟ Κατασταρίου
Απόλλων Κρύας Βρύσης - Δόξα Δράμας
Ιαλυσός Ρόδου - Ηρόδοτος Ηρακλείου  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια