Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντάλλαξαν προπονητές Κοντόκαλι και Περουλάδες

Τοπικά πρωταθλήματα
04 Ιανουαρίου 2018 / 18:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάπως έτσι θα το έβλεπε κανείς αυτό που έγινε στο Κοντόκαλι και στον Εθνικό Περουλάδων, αφού οι ως πρότινος προπονητές τους, άλλαξαν σύλλογο,

συγκεκριμένα ο ένας πήρε τη θέση του άλλου. Το Κοντόκαλι από την αρχή της σεζόν είχε επιλέξει τον Γιάννη Αυλωνίτη που κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε όλα τα ματς ως τώρα του πρωταθλήματος, πλην του τελευταίου με την Ολυμπιάδα Καρουσάδων. Από την άλλη, ο Εθνικός Περουλάδων είχε προσλάβει πριν δυο μήνες σχεδόν τον Νίκο Καρβούνη που όμως έφυγε για να αναλάβει το Κοντόκαλι. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Εθνικού:
«Ύστερα από την απρόσμενη παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκου Καρβούνη ο οποίος μέσα σε 3 ημέρες μας ανακοίνωσε ότι δέχτηκε δελεαστική πρόταση, κατ εκείνον, από ομάδα Α1, την οποία αποφάσισε να αποδεχτεί, το Δ.Σ. της ομάδας μας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά καταφέρνοντας να έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Γιάννη Αυλωνίτη, έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της Κέρκυρας που διακρίνεται για το ήθος του, την εργατικότητα του και την ικανότητα του να ''χτίζει'' ομάδες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».
Με αυτήν την ανακοίνωση ενημερώνει ότι τη θέση του προπονητή, πήρε ο έως πρότινος τεχνικός του Κοντοκαλιού, Ι. Αυλωνίτης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη διάρκεια μιας αγωνιστικής σεζόν, πέρσι είχαμε ακριβώς ίδιο παράδειγμα, όταν ο Σάββας Σιδερόπουλος παραιτήθηκε από τον Αστέρα Πετριτή και πήρε τη θέση του ο Γιάννης Χονδρογιάννης που ήταν τότε στην Ολυμπιάδα, ενώ στην ομάδα των Καρουσάδων μετακόμισε ο πρώτος.  
Συνηθισμένα φαινόμενα της εποχής μας και ελπίδες και από τις δυο ομάδες ότι έκαναν τελικά τις σωστές επιλογές.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια