Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον κόσμο στο πλάι του θέλει ο Αστέρας στο ντέρμπι

Τοπικά πρωταθλήματα
07 Δεκεμβρίου 2017 / 18:31
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ο πρωτοπόρος της Α1 ΕΠΣΚ, Αστέρας Πετριτή, δίνει δύσκολο ματς κόντρα στον επίσης διεκδικητή της κορυφής ΟΦΑΜ.

Ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια δίνουν τις μάχες τους, είτε σε αγώνες πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου και είναι αμφίρροπες.
Το ματς που  θα γίνει το Σάββατο στον Πετριτή και θα ξεκινήσει στις 15:00, προσελκύει το ενδιαφέρον όλης της Νότιας Κέρκυρας και όχι μόνο. Οι οργανωμένοι των δυο ομάδων (Piranhas του Αστέρα και  Cannibals του ΟΦΑΜ) θα δώσουν βροντερό παρόν, αλλά ο Αστέρας θέλει όλους τους φίλους του στο γήπεδο, έτσι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει: «Σπουδαίο ντέρμπι το Σάββατο, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του νησιού, τον Αστέρα Πετριτή και τον Ο.Φ.Α.Μ.. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο του Πετριτή! Να είστε εκεί!».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια