Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη οι 2 αγώνες της Β ΕΠΣΚ, που εκκρεμούν

Τοπικά πρωταθλήματα
28 Nov 2017 / 16:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναγκαστικές αλλαγές σε ώρες ή σε γήπεδα κάνει η ΕΠΣΚ και το ερχόμενο Σαββακύριακο,

έτσι ώστε να βγει το πρόγραμμα και στις τρεις κατηγορίες. Με ενημέρωση της, από την Τρίτη, ανακοινώνει τις αλλαγές, ώστε τα σωματεία να κάνουν τον προγραμματισμό τους.
Στην Α1 κατηγορία υπάρχει η τιμωρία του ΟΦΑΜ με μια αγωνιστική λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Κρόνο, άρα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Λιαπάδων δεν μπορούσε να γίνει στον Αγ. Ματθαίο και ορίστηκε στο γήπεδο των Νυμφών το Σάββατο. Για την ίδια κατηγορία, ορίστηκε η ώρα του ματς ΑΟ Παξών - Οδυσσέα Αυλιωτών και θα ξεκινήσει στη 13:30 την Κυριακή.
Για την Α κατηγορία και πάλι ο Αστέρας Σπαρτύλα σαν γηπεδούχος δε θα αγωνιστεί στο Κοντόκαλι αλλά στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό, κόντρα στον Όλυμπο την Κυριακή στις 15:00, ενώ όλα τα άλλα ματς θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει.
Ακόμα όρισε δυο αγώνες της Β΄ κατηγορίας που εκκρεμούν. Την Τετάρτη 29/11 στις 18:15 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ θα συνεχιστεί ο αγώνας Συναράδων - Νέου Ολύμπου που είχε διακοπεί πριν δέκα μέρες  λόγω βροχής στο 10ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Ακόμα ο αγώνας ανάμεσα σε Θύελλα και Λύκους θα γίνει στο γήπεδο του Ολύμπου και θα ξεκινήσει στις 15:00.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια