Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποστηρίζουμε την ομάδα, χωρίς ακρότητες

ΑΕ Λευκίιμμης
07 Nov 2017 / 15:52
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εκστρατεία των «Νοτίων» έγινε και την περασμένη Κυριακή, με τους Λευκιμμιώτες να ταξιδεύουν για την Κοζάνη

για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ΑΕΛ, που όμως έχασε για πρώτη φορά φέτος. Περίπου 200 φίλαθλοι, αριθμός πολύ μεγάλος ήταν αυτοί που ακολούθησαν και φυσικά την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Τηλυκράτη αναμένεται κοσμοσυρροή.
Είναι μεγάλη δύναμη ο κόσμος της ΑΕΛ και φυσικά η ομάδα θέλει να είναι δίπλα της και στο ματς αυτό. Όμως στεκόμαστε σε ένα σημείο της πρόσκλησης, ή του μηνύματος αν θέλετε, προς τον κόσμο. Εκεί που λέει χωρίς ακρότητες δίνοντας το στίγμα ότι η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο, αλλά ο πολιτισμός  και η αθλητική και κόσμια συμπεριφορά που έχουν στη Λευκίμμη πρέπει να συνεχιστεί και σε αυτό το ματς, άλλωστε όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Η πρόσκληση-μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ αναφέρει:
«Την Κυριακή έχει Derby. Το μεγάλο παιχνίδι της Γ ' Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης και τον φιλόδοξο και πολύ δυνατό Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ομάδα μας, με νίκη θα πάει ξανά στην κορυφή και για αυτό η στήριξη των φιλάθλων της ΑΕΛ είναι απαραίτητη και σε αυτό το παιχνίδι. Υποστηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα , φτιάχνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο , αλλά φυσικά χωρίς ακρότητες, δίνοντας δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι με την φωνή μας στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια