Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε νέες μεταγραφικές κινήσεις για τον Οδυσσέα Αυλιωτών

Τοπικά πρωταθλήματα
12 Οκτωβρίου 2017 / 16:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚ να έχει ήδη ολοκληρώσει δυο αγωνιστικές και το Σαββατοκύριακο να έχουμε την 3η,

αλλά όπως έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές οι ομάδες ως 31/10 έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν. Η φετινή Α1 είναι ίσως η πλέον δύσκολη των τελευταίων χρόνων, αφού για πρώτη φορά είχαμε πολύ μεγάλη ενίσχυση από αρκετές ομάδες, πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός Κέρκυρας που έφεραν τα σωματεία για να δυναμώσουν περισσότερο και σίγουρα ο πρωταθλητής θα ξεχωρίσει δύσκολα, ενώ στο κυνήγι για τον τίτλο για πρώτη φορά τα τελευταία 10-15 χρόνια θα έχουμε 4-5 ομάδες διεκδικήτριες.
Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά, των ομάδων που δε σκέφτονται το πρωτάθλημα, αλλά την παραμονή τους στην κατηγορία και αυτό δε θα είναι επίσης κάτι πολύ εύκολο. Και για τις περισσότερες από αυτές τις ομάδες η ενίσχυση έστω και τώρα είναι στο πρόγραμμα.
Ο Οδυσσέας Αυλιωτών που τα τελευταία χρόνια έχει μια θετική παρουσία στην Α1, έκανε μια άριστη επιλογή στο θέμα του προπονητή και πήρε τον έμπειρο Γιάννη Γκαμπέτα που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Πήρε μια νίκη με Θιναλιακό και έχασε ένα ματς από Κρόνο εκτός έδρας και οι δυο αναμετρήσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας απέναντι σε δυο ομάδες που στοχεύουν κορυφή, φρόντισε να ενισχυθεί και μάλιστα τη βδομάδα που διανύουμε ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές, δείχνοντας πλέον ότι θα είναι ένας πολύ δυνατότερος αντίπαλος στη συνέχεια, ενώ όπως φαίνεται θα ενισχυθεί και άλλο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια