Σάββατο 21.06.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ για τις 12/9

ΕΠΣΚ
07 Σεπτεμβρίου 2017 / 16:34
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη 6/9 να γίνει Δ.Σ. στην ΕΠΣΚ και αυτή την εποχή είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να λυθούν,

έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα και σωστά με το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Όμως αιφνιδιαστικά στις 14:00 ειδοποιήθηκαν τα μέλη ότι αναβάλλεται και θα πάει για την ερχόμενη Τρίτη 12/9. Μέσα στα ζητήματα που πρέπει να λυθούν είναι η στελέχωση των επιτροπών, συμπληρωτικές αλλαγές στις προκηρύξεις, αλλά και η διοργάνωση του αγώνα Αλληλεγγύης (Super Cup) που θα γίνει το Σάββατο 16/9 και θα πρέπει να έχει ανάλογη επιτυχία όπως τα προηγούμενα χρόνια, αφού τα έσοδα πάνε στο ταμείο Αλληλεγγύης της Ένωσης.

Πέραν αυτού παρ΄ ότι επίσημα ζήτησε η διοργανώτρια προσφορά για την «βελτίωση» του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου στο Κανόνι  (χτένισμα του συνθετικού χλοοτάπητα, συμπλήρωμα με καουτσούκ), τίποτε δεν έχει γίνει ως τώρα (από όσο μας ενημέρωσαν, άλλωστε η κατάστασή του παραμένει κάκιστη) και οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων ξεκινάνε. Είναι ένα θέμα που «καίει» τα σωματεία αφού μετά από 12-13 χρόνια ο χλοοτάπητας του γηπέδου είναι σε άθλια κατάσταση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί οι συνθετικοί χλοοτάπητες που είχαν τοποθετηθεί είχαν χρόνο «ζωής» τα οκτώ χρόνια, ήδη όμως έχει περάσει μια πενταετία που ο χρόνος χρήσης έληξε, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα στην ΕΠΣΚ. Λογικό θα πει κανείς γιατί τα οικονομικά είναι ισχνά, πέρασαν και οι εκλογές και ελπίδα αλλαγής στο χλοοτάπητα του γηπέδου της ΕΠΣΚ στο Κανόνι δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.