Πέμπτη 17.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το μπάχαλο… συνεχίζεται

Γ΄ Εθνική
06 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:26
Σπύρος Πίκουλας

Ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα, είναι γεγονός και τίποτα δε μας ξενίζει. Βέβαια, πριν τρεις εβδομάδες είχαμε εκλογές και νέα διοίκηση στην ΕΠΟ,

που δεν έχει σχέση με το μπάχαλο κυριολεκτικά που σχετίζεται με την κάλυψη της 18ης θέσης στη Β΄ Εθνική, την οποία θα έπαιρνε η νικήτρια του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνικής, Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, οι οποίες δήλωσαν ότι θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση.  

Ενώ λοιπόν είχε οριστεί ο αγώνας, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ είχε ματαιώσει τον αγώνα, αλλά υπήρξε εκ νέου ανατροπή. Έτσι, την Τρίτη 5/9, στο Διαιτητικό Δικαστήριο, εκδικάστηκε η προσφυγή της έχουσας έννομο συμφέρον Δόξας Δράμας και η απόφαση δικαιώνει τους «Μαυραετούς».

Η ανακοίνωση, που βγήκε ανέφερε: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσία την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας. Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής».

Θα δοθεί τελικά ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης και όποια ομάδα επικρατήσει, θα ανέβει στη Football League ως 18η ομάδα. Φυσικά αν ανέβει η ομάδα από την Άρτα δε θα συμμετέχει στον Όμιλο που θα παίξει η ΑΕ Λευκίμμης, όμως με όλα αυτά και τις αποχωρήσεις ή με τις ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνική, ούτε Όμιλοι, ούτε κλήρωση πρωταθλήματος ούτε και με σιγουριά ημερομηνία έναρξης του έχει οριστεί, απλά μετατέθηκε τουλάχιστον κατά μια εβδομάδα… και βλέπουμε. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια