Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔΣ ΕΠΣΚ: Θα έχουμε και άλλες κόντρες;

ΕΠΣΚ
05 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:13
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διασταυρωμένες πληροφορίες, λένε ότι υπήρξε «μεγάλη κόντρα» ανάμεσα σε δυο μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ και αυτό είχε να κάνει με τις επιτροπές,

αφού η αλλαγή σε μια από τις πιο σημαντικές δυσαρέστησε αφάνταστα τον περσινό πρόεδρο που δεν το άφησε έτσι.

Βέβαια η ΕΠΣΚ έχει ανακοινώσει μόνο τους προέδρους των επιτροπών, οι οποίες είναι συνήθως τριμελείς και σε κάποιες από αυτές περισσότερα άτομα. Σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 6/9 θα συμπληρωθούν οι επιτροπές και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα πρόσωπα που θα επιλεγούν γι αυτές.

Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η «αντιπολίτευση» έχει πάρει μια επιτροπή, αυτή των «προμηθειών» με πρόεδρο τον Χρ. Άνθη, ενώ και αυτή του γηπέδου της ΕΠΣΚ, δόθηκε σε μέλος που εκλέχτηκε με την αντιπολίτευση (Σπ. Λούβρος), αλλά όπως όλοι λένε, πέρασε στην παράταξη του κ. Ποζίδη.

Εκτός όμως από τις επιτροπές υπάρχουν και άλλα θέματα για συζήτηση στο Δ.Σ. σημαντικά κάποια και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ που στάλθηκε στα μέλη αναφέρει: «Συνάδελφοι, με εντολή του Προέδρου και σε εφαρμογή σχετικών άρθρων του καταστατικού (19, 33-37 και 41-42) σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ την ΤΕΤΑΡΤΗ 6.9.2017, ώρα 20.30 στα γραφεία της Ένωσης με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ορισμός επιτροπών ποδ. Περιόδου 2017-2018.
2. Συμπλήρωση – τροποποίηση προκήρυξης πρωταθλημάτων.
3. 2ο τουρνουά Ιονίων Νήσων.
4. Οργάνωση αγώνα αλληλεγγύης.
5. Θέματα επιτροπών.
Επισημαίνεται ότι αν κάποιο μέλος επιθυμεί την ένταξη στην ημερήσια διάταξη άλλου θέματος θα πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα τον Γεν. Γραμματέα».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια