Πέμπτη 17.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εννέα νέα πρόσωπα στον Ιστορικό. Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα

ΑΣ Όλυμπος
31 Αυγούστου 2017 / 09:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ φτάσαμε τέλη Αυγούστου, χωρίς ο Όλυμπος να κάνει καμιά ανακοίνωση μεταγραφής, μόνο η συνεργασία με τον Πάνο Πατέλη στο πόστο του τεχνικού ανακοινώθηκε,

την Τρίτη 29/8 το βράδυ ήρθε ανακοίνωση για βροχή μεταγραφικών αποκτημάτων από τον Ιστορικό με εννέα ονόματα παικτών, έμπειρων και νέων, αφού η ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη δεύτερη ουσιαστικά κατηγορία της ΕΠΣΚ, θέλει να επιστρέψει στην Α1.
Ανακοινώθηκαν οι εξής: Αλέξης Κάντας (ΑΟ Κάβος), Αλέξης Κονισπολιάτης (Θιναλιακός), Σπύρος Σμοΐλης (από ΑΕΛ), Νικός Βλάχος (ΑΣ Ιλίσια 2004), Αλέξανδρος Σουλάνης (ΟΦΑΜ), Μάριος Λουλές (ΑΟ Πυργετού), Σπύρος Αυλωνίτης (Ολυμπιακό), Γιάννης Χρυσικόπουλος (ΠΑΣ Λαδοχωρίου), Βασίλης Σουλάνης (Αετό Κουσπάδων).
Η προετοιμασία βέβαια της ομάδας, συνεχίζεται κανονικά, ο Π. Πατέλης έχει δύσκολο έργο, θα πρέπει να δέσει μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και όχι απλά να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ, αφού είναι και ο μοναδικός στόχος του Ολύμπου. Βέβαια η προσθήκη κάποιων παικτών που άνετα έπαιζαν σε όλες τις ομάδες της Α1, δίνει μια διαφορετική δυναμική στην ομάδα, αλλά ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα.