Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχής στον 4ο κολυμβητικό διάπλου Παξών-Αντίπαξων (φωτογραφίες)

Διάπλους
30 Αυγούστου 2017 / 07:54

ΠΑΞΟΙ. Εκατόν πενήντα περίπου άνθρωποι συνολικά συνεργάστηκαν ώστε να έχει επιτυχία και να αποσπάσει θετικά σχόλια ο 4ος κολυμβητικός διάπλους Παξοί- Αντίπαξοι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27-08.

Στην διαδρομή, συμμετείχαν 30 κολυμβητές από όλη την Ελλάδα, αριθμός ο οποίος έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών των τριών προηγούμενων διοργανώσεων. Ανάμεσά τους, οι κολυμβητές Χάρης Θεοδόσης και Σοφία Ψιλόλιγνου. 
Κάθε κολυμβητής, είχε το δικό του σκάφος να τον ακολουθεί έτσι ώστε ο αγώνας να τηρεί όλες τις συνθήκες ασφαλείας που απαιτούνται.
Την εκδήλωση στήριξε το Λιμενικό Σώμα που ακολουθούσε με πλωτό σκάφος αλλά και αρκετοί εθελοντές. 
Να σημειώσουμε ότι ο χαρακτήρας του κολυμβητικού διάπλου ήταν φιλανθρωπικός . Όλοι όσοι συμμετείχαν, έδωσαν μια μικρή συνδρομή, αρκετή όμως για να συμπληρωθεί ένα ποσό ώστε να ενισχυθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ο  Παξινός Πρωταθλητής των Special Olympics, Ντίνος Αρβανιτάκης, ο οποίος  για να προπονηθεί χρειάζεται να μετακινείται τακτικά στην Κέρκυρα (για τα έξοδα της μετακίνησής του). 
Βραβεία δόθηκαν σε όλους όσους συμμετείχαν, ενώ στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι: 
1ος ο Αλέξανδρος Νταής, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδρομή του σε 1ώρα και 20 λεπτά.
2ος ο Θανάσης Ευαγγέλου, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδρομή του σε 1 ώρα και 31 λεπτά.
3η η Ζωή Γείτονα, η οποία ολοκλήρωσε τη διαδρομή της σε 1 ώρα και 36 λεπτά.
Να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχοντες και όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα έμειναν ενθουσιασμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία τον επόμενο διάπλου σε έναν χρόνο από σήμερα. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.