Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή στα γήπεδα για τον Φώτη Γκόγκα

Χάντμπολ
30 Αυγούστου 2017 / 10:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος πρόεδρος του Φαίακα κ. Περούλης είπε στην πρώτη του ομιλία, ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος από την Α2 στην Α1 ανδρών,

για την ομάδα του χάντμπολ του Φαίακα. Αυτό για να γίνει χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ήδη δυο πολύ σημαντικοί παίκτες που ξεκίνησαν από τον Όμιλο, θα ξαναφορέσουν τη φανέλα της ομάδας. Μετά τον Αντώνη Κόντη και ο 29χρονος  πλέι μέικερ Φώτης Γκόγκας θα ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια. Το Δ.Σ. ανακοίνωσε την επιστροφή με ένα μικρό «ιστορικό» για τον «πρωταθλητή Ελλάδος» με τον ΔΟΥΚΑ.
 
Η ανακοίνωση  
«Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως από τη φετινή χρονιά στην ομάδα μας θα αγωνίζεται ύστερα από πολλά χρόνια και πάλι ο Φώτης Γκόγκας.
Γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας ο αθλητής, όπου από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να αποδεικνύει τι αξίζει. Το 2002 στην κατηγορία Παμπαίδες καταλαμβάνει με τους τότε συμπαίκτες του την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ανακηρύσσεται δικαίως MVP του τουρνουά. Μια διάκριση η οποία δεν έμελλε να είναι και η μοναδική, αφού τα επόμενα χρόνια ξανά κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδες 2003-2004 , Παίδες 2004-2005 , Έφηβοι 2006-2007.
Επίσης με την ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Κερκύρας όντας πρωταγωνιστής τη σεζόν 2005-2006 κατέκτησε την 3η θέση.
Η συνέχεια, προφανώς ανάλογη, αφού σε ηλικία 18 ετών κάνει την πρώτη του μεταγραφή στην ομάδα του ΔΟΥΚΑ και τη σεζόν 2007-2008 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ανδρών. Την επόμενη σεζόν 2008-2009 αγωνίζεται στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και τη βοηθάει να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία κατακτώντας έτσι και το πρωτάθλημα στην Α2.
Ο Φώτης είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του , πρόσθιο χιαστό, και δεν του επέτρεψε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ομάδα.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και σε πολύ λίγες μέρες θα ξεκινήσει και αυτός την προετοιμασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Φώτη Γκόγκα να είναι υγιέστατος, να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του και να βοηθήσει την ομάδα μας, όπως έκανε πάντα άλλωστε, στο να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».