Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε τις δυο πρώτες μεταγραφές η ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
05 Ιουλίου 2017 / 18:14
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η νταμπλούχος ΑΕΛ δεν είχε κάνει μεταγραφές όλο αυτό το διάστημα, αλλά μόνο ανανεώσεις του έμψυχου υλικού που είχε τη σεζόν που πέρασε.

Βέβαια ήδη είχε κάνει την υπέρβαση πέρσι και έχει ποιοτικούς παίκτες που έχουν τα προσόντα να σηκώσουν το βάρος της Γ΄ Εθνικής, αλλά σίγουρα δεν φτάνουν αυτοί. Και ο λόγος ότι ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός όπως ο Βιτουλαδίτης έφυγε, αφού ο 35χρονος παίκτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας (πήγε στον Θιναλιακό), ενώ επίσημα δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για τους Πατηνιώτη και Μυρίλλα, δυο παίκτες που έχουν θέση στην ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν.
Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα συζητά μια καλή περίπτωση κεντρικού αμυντικού, με θητεία στη Γ΄ Εθνική και ρίζες από το νησί, όπως και ενός καλού επιθετικού για να πλαισιώσει τον Βαγγέλη Τσεβανέδη, χωρίς να σημαίνει ότι μόνο εκεί θα μείνει.
Έχει ανακοινώσει αρκετές ανανεώσεις με τελευταία αυτή του δεξιού μπακ Σπύρου Βούλγαρη, ενός δικού της παιδιού, που και πέρσι έδειξε ότι έχει την ποιότητα να βοηθήσει την ΑΕΛ.
 
Ήρθαν Γεωργοπάλης και Κόρμπας από τον Αστέρα
 
Όμως ήρθαν μαζεμένες δυο νέες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού επίσημα πλέον παίκτες της ΑΕΛ είναι δυο παίκτες που έπαιξαν στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν που τελείωσε με τον Αστέρα Πετριτή. Πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Χρήστο Γεωργοπάλη και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κόρμπα, δυο παίκτες που τους ξέρει καλά ο Γιάννης Σφακιανάκης και εισηγήθηκε την απόκτησή τους. Ο Χρ. Γεωργοπάλης είναι 28 χρόνων και εκτός από τον Αστέρα στην Γ  Εθνική παλιότερα έπαιξε με τη φανέλα των Χανίων, ενώ ο Κόρμπας είναι νεαρός 22 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, έχει φορέσει τη φανέλα του Φωστήρα.
 
Οι επίσημες ανακοινώσεις:    
Για Χρήστο Γεωργοπάλη:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεωργοπάλη Χρήστο.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της ''Βασίλισσας'' και του εύχονται υγεία, καλό πρωτάθλημα και επιτυχίες με την φανέλα της Α.Ε.Λ.».

Για Παναγιώτη Κόρμπα:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή , Παναγιώτη Κορμπά.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται υγεία, καλό πρωτάθλημα και επιτυχίες με την φανέλα της Α.Ε.Λ.».   
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια