Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στη Λευκίμμη την Κυριακή

Τοπικά πρωταθλήματα
18 Μαΐου 2017 / 19:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή στη Λευκίμμη υπάρχει μια Γενική Συνέλευση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον της ΑΕΛ για την επόμενη πολύ κρίσιμη χρονιά,

όπου η ομάδα θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην Γ  Εθνική κατηγορία.
Έγινε μια καινούργια αρχή τη σεζόν που έληξε από τους ανθρώπους της ομάδας, με στόχους να επανέλθει η ομάδα σε υψηλότερα επίπεδα, κατάφερε να κάνει την καλύτερη πορεία της στο τοπικό πρωτάθλημα κερδίζοντας πρωτάθλημα και κύπελλο και να φτάσει στους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Έγινε μια υπέρβαση από το Δ.Σ. που πήρε στην ομάδα πολλούς και σημαντικούς παίκτες για να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει, τα κατάφερε, δικαιώθηκε και πέραν των αποτελεσμάτων, ξεχωριστό κέρδος είναι ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο, φανατικά στήριξε την ομάδα και για τον κόσμο αυτό αξίζουν πολύ περισσότερα. Έτσι το Δ.Σ. κάλεσε Γ.Σ. με τέσσερα θέματα, που τα κυριότερα έχουν  να κάνουν  με την αδειοδότηση του γηπέδου και τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική.
Σίγουρα για να σταθεί στην νέα κατηγορία θα πρέπει να υπολογίσει ένα μπάτζετ που θα ξεπερνάει τα 120.000€ και αυτό δεν είναι εύκολο να δοθεί από λίγους, χρειάζεται όλοι στην περιοχή να βοηθήσουν την ομάδα. Και δεν είναι μόνο τα χρήματα, πολλά χρειάζεται μια ομάδα για να παίξει σε επίπεδο Γ Εθνικής, υπάρχει αισιοδοξία ότι η προσπάθεια θα έχει θετικότατα αποτελέσματα, θα δείξει βέβαια και η Γ.Σ.
Η επίσημη ανακοίνωση της  ΑΕΛ για την Γ.Σ. αναφέρει: «Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ΑΕ Λευκίμμης σε ανοικτή Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 11π.μ. στο Γυμνάσιο Λευκίμμης, αίθουσα Λόγου και Τέχνης με θέματα:1. Οικονομικός απολογισμός, 2. Αδειοδότηση σταδίου Λευκίμμης, 3. Εγγραφές νέων μελών, 4. Συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης  στη Γ' εθνική»