Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο αγώνες μπαράζ για το κλείσιμο της σεζόν

Τοπικά πρωταθλήματα
09 Μαΐου 2017 / 19:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελειώνει η αγωνιστική σεζόν των τοπικών πρωταθλημάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου με τους δυο τελευταίους αγώνες μπαράζ,

που θα ξεκαθαρίσουν μια άνοδο στη Β΄ κατηγορία και τυπικά έναν υποβιβασμό στην Α1.
Το ματς που είναι μια κατηγορία για τις δυο ομάδες είναι αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Μωραϊτίκων και Αυγερινό Βαλανειού που θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και διαιτητές ορίστηκαν οι Καββαδίας, Βλάσσης Θ., Βραδής. Είναι το 2ο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο και με βάση την προκήρυξη, δεδομένου ότι ο Αυγεριινός κέρδισε 4-0 το 1ο ματς, χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη για να πάρει το εισιτήριο ανόδου, ενώ ο Αστέρας αν κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ θα το πάρει αυτός και θα ανέβει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ.
Το άλλο ματς μπαράζ, είναι για παραμονή στην Α1, ανάμεσα σε Μπενίτσες και Βολίδα. Θα γίνει στο γήπεδο της Στρογγυλής θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Νικόπουλος, Σκορδίλης, Ξηρομερίτης. Η Βολίδα που νίκησε 2-1 το πρώτο ματς θέλει νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι Μπενίτσες μόνο νίκη για να μείνουν (τυπικά) στην Α1. Όμως ουσιαστικά και οι δυο θα υποβιβαστούν, αφού η παραμονή σχετίζεται μόνο με ταυτόχρονη παραμονή του Αστέρα Πετριτή στην Γ΄ Εθνική, κάτι που αγωνιστικά και μαθηματικά  δεν πρόκειται να γίνει, ο Αστέρας  έχει υποβιβαστεί.