Συμμετοχή του Ηρακλή Κέρκυρας στο 1ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (photos)

"Η αποστολή ολοκληρώθηκε με σαφή βελτίωση στην απόδοση όλων των αθλητών και με καλές θέσεις στη γενική κατάταξη, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα προετοιμασίας και τη συνέπεια του συλλόγου."

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Ο Ηρακλής Κέρκυρας έδωσε δυναμικό παρών στο 1ο Τεχνικό Πρωτάθλημα για το 2025 της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Πυλαία το Σάββατο 17/05.
Ο σύλλογος μας συμμετείχε με εννέα αθλητές: την πρωτοεμφανιζόμενη Αργυρώ Τράντου, το Σταμάτη Αυλωνίτη, το Σπύρος Πέττα, την Αλεξάνδρα Τσενεμπή, τον Αριστείδη Βλάχο, τον Παναγιώτη Μαυροζούμη, το Στέφανο Αρβανιτάκη, την Ελένη Βλάχου και το Γιώργο Σκαρμούτσο.
Μετάλλια κατέκτησαν:
• Χρυσά
Αλεξάνδρα Τσενεμπή & Αριστείδης Βλάχος (ζευγάρι)
• Ασημένια
Αριστείδης Βλάχος (παίδων, μαύρων ζωνών)
• Χάλκινα
Σταμάτης Αυλωνίτης (παίδων, εγχρώμων ζωνών)
Σπύρος Πέττας (παίδων, μαύρων ζωνών)
Αλεξάνδρα Τσενεμπή (κορασίδων, μαύρων ζωνών)
Γιώργος Σκαρμούτσος (ανδρών)
Η αποστολή ολοκληρώθηκε με σαφή βελτίωση στην απόδοση όλων των αθλητών και με καλές θέσεις στη γενική κατάταξη, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα προετοιμασίας και τη συνέπεια του συλλόγου.
Ο Ηρακλής Κέρκυρας συνεχίζει να επενδύει στα νέα ταλέντα, προάγοντας το άθλημα του ταεκβοντό με ήθος, αφοσίωση και αγωνιστικό πάθος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους!
ΦΩΤΟ@ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤAEKWONDO