Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλεται λόγω πένθους η συναυλία του συνόλου χάλκινων της ΦΕΚ στο Μαράσλειο

ΦΕΚ
20 Σεπτεμβρίου 2024 / 09:42
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Για την απώλεια του ιατρού καρδιολόγου Χρήστου Κουρή, για πολλά έτη μέλους της Διοικητικής Επιτροπής και Αντιπροέδρου της. Ψήφισμα της Φιλαρμονικής

Η Διοικητική Επιτροπή της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας μετά και από έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα, 21.9.2024, εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του ιατρού καρδιολόγου Χρήστου Κουρή. Ο Χρήστος Κουρής σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υπηρέτησε με σθένος και ύψιστο επαγγελματισμό τον ιατρικό κόσμο της Κέρκυρας για πολλές δεκαετίες. Ο εκλιπών διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της Δ.Ε. της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας  και μάλιστα από το 2015 έως το 2021 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου. Από τις θέσεις αυτές διακρίθηκε πάντοτε για την καίρια και άμεση εξυπηρέτηση των σκοπών και των αρχών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας, η οποία οφείλει πολλά στον μακαριστό ιατρό Χρήστο Κουρή.

Η Δ.Ε. της Παλαιάς Φιλαρμονικής ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος αποφάσισε:

 

  1. να κηρύξει το ίδρυμα σε τριήμερο πένθος από σήμερα Σάββατο, 21.9.2024, έως και την ημέρα της κηδείας του, Δευτέρα 23.9.2024,
  2. να κυματίζει κατά τις ως άνω ημέρες μεσίστια η σημαία του ιδρύματος,
  3. να παραστεί σύσσωμη η Δ.Ε. και η μπάντα του ιδρύματος στην κηδεία του εκλιπόντος,
  4. να παραδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του μακαριστού ιατρού Χρήστου Κουρή και να δημοσιευτεί στα ΜΜΕ.

Αιώνια η μνήμη αυτού και είθε η παρουσία και η εργασία του να αποτελέσουν υπόδειγμα στους συναδέλφους και στο ίδρυμά μας.

Η Δ.Ε. της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.