Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγινε και φέτος ο αγιασμός του Κέντρου "Μέλισσα" (photos)

ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ "ΜΕΛΙΣΣΑ"
19 Σεπτεμβρίου 2024 / 12:01

Η Χορωδία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ τραγούδησε χαρούμενα τραγούδια εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα  και θαυμασμό όλων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ» με στόχο την ανταλλαγή ευχών και την χαρά των παιδιών στο ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής χρονιάς.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κέρκυρας, κος Δημήτρης Μπιάγκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, κος Θεόδωρος Κοντζιάλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κος Χρήστος Σκούρτης, η Διευθύντρια του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Κέρκυρας, κα Ιωάννα Καρέλλου, καθώς και πολλοί γονείς των παιδιών και φίλοι του Συλλόγου.

Η Χορωδία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ τραγούδησε χαρούμενα τραγούδια εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα  και θαυμασμό όλων, ενώ αφιέρωσε με συγκίνηση, αγάπη και ενσυναίσθηση δύο τραγούδια σε ωφελούμενη της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, που νοσηλεύθηκε επί τρίμηνο με σοβαρή ασθένεια,  βγαίνοντας νικήτρια, παραδίνοντας μαθήματα δύναμης, ελπίδας για ζωή, αλληλεγγύης και υπομονής.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Σπύρος Ζουμπουλίδης έκανε  ενημέρωση για τη ποικίλη δράση της ΜΕΛΙΣΣΑΣ την προηγούμενη χρονιά και το τροποποιημένο εξελεγκτικό σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών  πρόγραμμά της   για τη χρονιά 2024-2025, ευχαριστώντας  όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους , ευχόμενος χαρά και υγεία.

ΦΩΤΟ@ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ "ΜΕΛΙΣΣΑ"