Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφυγε ένας καλός φίλος από τη Βέροια, ο εκδότης της "Ημερήσιας", Κώστας Μπούθας

ΠΕΝΘΟΣ
23 Αυγούστου 2024 / 18:15

Νομικός ο ίδιος, διαδέχτηκε τον Πέτρο στο τιμόνι της εφημερίδας ενώ υπηρέτησε τον ΣΗΠΕ και από θέσεις του διοικητικού του συμβουλίου, πάντοτε πρόθυμος και θετικός.

ΒΕΡΟΙΑ. Θλίβεσαι μαθαίνοντας τον αδόκητο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ιδιαιτέρως μάλιστα εάν πρόκειται για κάποιον που μόνον καλές αναμνήσεις αφήνει. Μόνον καλά λόγια έχεις να γράψεις. Ο λόγος για τον εκδότη της Ημερησίας στη Βέροια, εφημερίδας ιδρυτικής του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων. Τόσον ο Πέτρος, ο πατέρας του όσον και ο Κώστας ξεχώριζαν για την ευγένεια και την ενάργειά τους. Την συναδελφικότητα και το συνεργατικό πνεύμα. Νομικός ο ίδιος, διαδέχτηκε τον Πέτρο στο τιμόνι της εφημερίδας ενώ υπηρέτησε τον ΣΗΠΕ και από θέσεις του διοικητικού του συμβουλίου, πάντοτε πρόθυμος και θετικός. Στοιχείο ισορροπίας και προσφοράς. Η είδηση του θανάτου του μας πληγώνει. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Ο ΣΗΠΕ αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ημερήσιου περιφερειακού τύπου, τον εκδότη της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστα Μπούθα! Ο εκλιπών που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του ως επιστήμονας και εκδότης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, την έκδοση της οποίας ανέλαβε μετά το θάνατο του αείμνηστου πατέρα του και ιδρυτή της εφημερίδας Πέτρου Μπούθα. Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους εργαζόμενους στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.